Långdistans så det förslår

Det är ju tredje året som vi har kört på med ett ultralångt distanspass. Deltagarantalet har stadigt ökat, första året var vi endast två som tog oss runt, år två blev vi tre stycken som kutade och i år var vi fem som kom till start.
Dock hade ett par aviserat att de skulle avvika längs banan och så blev det också.
Fredrik avvek blev upphämtad efter ca. 30 km och åkte vidare till 40 års kalas - lät inte helt fel det, med tanke på att vi andra var typ halvväg....
Efter ca. 46 km så stannade Anna och inväntade bussen tillbaka till utgångpunkten, även om vi försökte peppa henne att 50 km hade ju inte varit fel att uppnå.
Turen bjöd på en hel del regn men mellan varven så torkade vi upp och jag tror nog att vi till mans var ganska nöjda med vädret. Kunde varit betydligt sämre väder att ta oss runt i.
Första 35 km gick enormt bra och det var ingen som direkt hade några problem att hänga med. Efter lunchpausen vid 35 km så började det kännas för min del i ljumskarna och hade även tendens till blåsa på en tå. Nåväl rättade till strumpor och plåstrade om lilltån och sedan vidare igen.
Nu börjde den tunga biten närma sig, mindre än två mil kvar och därmed känslan av att detta kommer att gå bra, detta i kombination med slitna ben gjorde det allt tyngre att ta sig fram. Ett extra stopp med ca. 5 km kvar och lite extra stretching där gjorde susen för min kropp, krafterna kom tillbaka och det flöt på riktigt bra sista sträckan hemmåt.
Nu får vi ta och fundera på vad nästa utmaning skall bli :-)

Kommentarer
Postat av: Loppen.se

Hej Patrik!Jag driver sidorna loppen.se och loparprylar.se och letar efter bra bloggar att byta länkar med. Hör av dig till adressen
kontakt@loppen.se om du är intresserad.Mvh /Björn

2011-08-08 @ 18:48:17
URL: http://www.loparprylar.se
Postat av: Cathis

Vad kul med en löparblogg! Jag har kommit igång och springa efter en längre tids uppehåll.

2011-09-16 @ 20:33:49
URL: http://träning-hälsa.se
Postat av: viktkoll 1on1

Grymt bra jobbar kul läsning!

2012-05-12 @ 20:26:06
URL: http://www.viktkoll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback