Hemmvid

Joel febrig igår när han kom hem från dagis..... så det blev att stanna hemma idag.

Var iväg häromdagen och åkte utför på Vallåsen, inte direkt världens längsta nerfart, men fullt tillräckligt med tanke på min erfarenheter i backen, före besöket där tror jag att det handlade om typ 5 timmars åkning totalt....Nu är den i princip fördubblad och får väl erkänna att det gick ganska hyfsat för mig.

Långpass

I alla bemärkelser har denna lördag inneburit, upp i ottan och ut på ett 20 km pass, därefter mötte son och sambo upp på badhuset och det var tid med simning med 2 åringen. Sedan direkt till Malmö och IKEA m.m, vi hade vissa planer på vad som skulle inhandlas men utav detta blev det inte mycket...
Nu infinner sig laddningen inför söndagens stora drabbning mot finnarna!

Hockey

Härligt, härligt gött mos mot Tjeckien!! Tyckte dock att det aldrig blev riktigt spännande, men det gör väl egentligen ingenting.
Nu stundar match om vem sverige skall möta, hade varit kul med finland.

Intervall

Sådär då var årets första intervall pass avklarat! Dessa brukar vi normalt köra på slingan i skogen, men då det fortfarande är snö och is där mätte vi upp 1000 m med hjälp av GPS´n på cykelstigen.
Där blev det 5 st upprepningar och tider som jag inte vågat drömma om, till det positivare då alltså :)

3.47
3.48
3.44
3.40
3.39

10-15 sekunder lägre än befarat, kanske formen är konserverad......men mycket beror nog på att underlaget, mycket lättare att kuta på asfalten i stället för slingan i skogen.

På resande fot

Ett par dagars tjänsteresa och kvällens löppass avklart runt Växjösjön. Totalt 10 km blev det varav halva i lite högre tempo, på snöiga och isiga vägar.
Var i helgen orolig för att det var fökylning på gång men nu känns det som det inte var så, mycket piggare och även träningen kändes lättare idag. Skönt.

helglöpning

veckan långpass gick av stapeln på snötäckta vägar i sandskogen, mycket mycket tungt :(
Kanske beror det på underlaget, men mer troligt på att kroppen är ganska så nertränad för tillfället.

Igår såg jag på damkronorna, och säga vad man vill om damhockeyns status men kriga det kunde de, se och lär herr landslaget.

Hoppas nu bara att damerna inte är mätta på framgång och känner sig slagna på förväg under måndagens final mot Kanada för då - ja då blir det en riktigt pinsam tillställning.

helg

denna arbetsvecka lider mot sitt slut och en ganska oplanerad helg framför oss. Men det skall nog gå att fylla den också, om inte så är det väl en del som skall fixas hemmavid.


åter till vardagen

Joel fortfarande sjuk, men nu är sambon hemma med honom, blir inget dagis denna vecka....hoppas han är tillbaka på måndag.
Själv inledde jag dagen med ett lugnt löppass på 10 km, trots det lugna tempot så var det jobbigt.
Sedan bar det av till Malmö och kontoret, en stressig dag blev det, försöka ta igen ett par dagars frånvaro.

Men väl hemma så smakar en kopp kaffe i soffan framför OS alldeles utmärkt.

os guld

Så härligt !!! två os guld, och på vilket sätt båda lagen gjorde det, gastkramande och spännande in i det sista!


Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag!


Löpning

Ett pass blev det idag, även om jag kom igång förhållandevis sent....20.15. Dryga 10 km inkl. några vändor i en backe på ungefär 300 meter. Stärkande inför Göteborgsvarvet.


Hej,

Sådär då är även jag igång med detta nya moderna sätt att kommunicer med omvärlden.... Bra eller dåligt, men underlättar förmodligen för att hålla hemsidan uppdaterad.

Idag var det tänkt att jag skulle på ett par dagars tjänste resa, men denna fick bli inställd då lille sonen har feber och det var lättast för mig att stanna hemma med honom.


Patrik på Stockholm Marathon 2005

Patrik på Stockholm Marathon 2005


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!