Sakta, sakta

löper jag fram om morgonen.
Men springer det gör jag.
Vet någon var min form är?

Fantastiskt tungt

hur dålig form kan man vara i?
Ja de e frågan för närvarande, morgonens milrunda var allt annat än trevlig, kunde inte njuta det minsta idag. Tungt både fysiskt och mentalt, det är iof inte så konstigt att det blir tråkigt att ta sig runt då det går är fysiskt jobbigt.
Men milrundan avverkades utan att jag stannade.
För närvarande är det de små sakerna som måste lyftas fram. Ja jag vet att många funderar inte ens tanken på att kuta en mil, men för min del är det inte mer än typ 5 veckor sedan som jag tog mig 25 km utan några problem.
Men en lättare förkylning, mycket arbete och dåligt med sömn samt en samhällsinsats med att lämna blod drygt har gjort att allt som kunde betecknas som form numera är typ borta.
Nya tag, nya möjligheter.
Framtiden erbjuder bara nya möjligheter.
Hade det inte varit för motgångarna hade man inte njutit av framgångarna :-)

Inge kul

alls med i princip 10 dagars vila. Tror dock kroppen behövde detsamma, har varit riktigt tungt sedan slutet på augusti. Förmodligen en blandning av för lite sömn och någon skit i kroppen. Har nog fått en ny omgång av mina "vanliga" förkylningar, d vs. inte riktigt dålig, bara småsnuvig, kan gå och vara det 4-5 veckor och inte hjälper det med att vila från träningen, det går inte bort och ett träningspass gör inte heller att det bryter ut.
Hur agera??
Nåväl nu har det varit uppehåll tillräckligt länge hoppas jag och startade upp med ett lättare intervallpass, 3*2,5 km på blygsamma 11 minuter/upprepning.
Formen är det dock något svårt att sia om då lämnade blod för i början på veckan så det lär väl dröja ett par veckor innan det flyter på något sånär normalt igen.
Känns som hösten inte blir ngt vidare träningsmässigt.

Va f-n

nu börjar ja bli riktigt trött på att inte få något flyt i löpningen.
Är jag bara i dålig form?
Är jag förkyld? här är svaret NEJ, kan det stå ngt i kroppen utan att det bryter ut?
Bara allmänt trött?
I vilket fall som helst så går det trögt, har hög puls och är bara jobbigt.
Nåväl försöker hålla koll på kroppen och om det blir någon annan tendens till att vara förkylning eller så får det vara uppehåll, men tills dess så fotsätter jag med mina försiktiga pass och hoppa att kroppen vaknar till ordentligt så småningom.
Att det skall ske under kommande vecka är väl att hoppas på för mycket, då den är full av långa arbetsdagar, mässa under dagtid och på kvällarna aktiviteter med kunder.
Idag har jag slitit mig igenom 10 km och dessutom fortsatt mitt projekt med styreträning. Inte mycket men tillräckligt mycket för att det skall kännas i mage och lår de närmaste dagarna.

Gräver mig uppåt

från vad som för närvarande känns som en djup, djup svacka. Borde egentligen inte vara i så överdrivet dåligt form som jag känner mig för närvarande. En veckas förkylning och träningsuppehåll gör mera för formen än vad man vill tro :-(
I går måndag blev det 10 km lugn jogg för att komma igång, det gick väl hyfsat, mycket lugnt tempo och ca. 10 s/km från att vara i normalt slag.
Idag var det så tid för backintervaller, 10 st á 200 m och det var då ingen kul upplevelse, tungt så tungt och dessutom sakta, får hoppas det berodde på att jag körde ett pass i går med, även om jag betvivlar att det var orsaken.
I morgon blir det vila och på torsdag får det bli ett tufft intervallpass för att skrämma i liv i kropp och ben inför halvmaran på lördag. Kanske inte en normal uppladdning, men så får de blir denna gång.

Ännu en

skum förkylning, min vana trogen blir jag sällan riktigt ordentligt förkyld, nä istället ligger den och lurpassar med småsnuva, lite hosta osv.... och denna gång även näsblod. Tyvärr så brukar de sitta i hur länge som helst och nu har det varit så en vecka ungefär (kan ju bidragit till att Trelleborgsloppet inte gick så bra) och jag har inte gett mig ut på något pass under hela veckan i hopp om att det skall gå tillbaka, något har den väl minskat men inte helt.
Så idag försökte jag mig på att starta upp löpningen lite försiktigt med en 5 km runda i slingan.
Oj vad benen var ovana vid löpingen, men efter den första km så började jag de återfinna löpsteget och jag tog mig runt.
En sådan där härlig morgon, molnfri hög luft och tyvärr också tecken på höst/vinter då det endast var 5 grader och vantar på gällde :-(
Avslutade passet med lite styrka i form av situps, armhävning samt utfallssteg. Lär kännas i morgon...