Kullaloppet fredag 3 augusti


Lite oplanerat blev det tävling denna dag. 10,6 km med ganska lång stigning inledningsvis, från typ 1.5 km till drygt 5 km var avverkade steg det långsamt. Kom ganska snabbt att hamna utan draghjälp och fick klara av stort sätt hela loppet för mig själv. Efter denna tuffa start på loppet så blev det mera normalt och det var ju en och annan nerförslöpa oxå. I mål gick jag på 44.04 vilket jag är nöjd med, snabbare än färsingaloppet för ett par veckor sedan och dessutom längre. Kuperingen torde vara ungefär den samma.

Semestern går

nu mot sitt slut för detta året. Varit en mycket behaglig period med några småprojekt som det ju alltid finns när man har hus, dock inga stora arbeten här hemma vid. Nu till helgen blir det till att springa Y-sta fetten där vi har en andra plats från i fjol att försvara, får se hur det går med de....

2007 året med framsteg

Detta känns som året då jag verkligen fått betalt för de senaste 2 årens intervall träning.
På halvmaran har jag närmat mig 90 minuter med stormsteg, även om det fattas lite ännu....men för 3 år sedan låg jag ganska konstat mellan 100-105 minuter på halvmaran.

Millopp sprang jag mitt första -06 och det gick på 42.30 (Lundaloppet)en tid som jag då var mkt nöjd med, hittils i år så har det blivit 2 st milllopp, det första i Lund på 40.23 (Lundaloppet) och sänkning med pers på drygt 2 minuter.
Sedan har jag kutat nya Swedbankloppet i Malmö under riktigt blöta förhållande, och här gick jag under min "drömgräns" på 40 minuter, min klocka stannade på 39.39, lite magiskt i sig.
Vad månde nästa mål bli?