Återstart

Jaha, då börjar vilan ta slut. Har ju efter Växjö maran tagit det mkt lugnt (extremt välbehövligt) och det har varit ganska skönt faktiskt, tar emot att erkänna det men så är det. Fortfarande känslan av att vara vältränad, men med mycket tid över då träningen kommit väldigt långt ner på listan. Men nu är det tid att börja ta tag i den igen, annars försvinner väldigt snart den härliga känslan av att vara nytränad och pigg! Förmodligen börjar vågen kruypa uppåt också om det inte skulle tränas igen.
Idag var första steget, ett par dagar före planerad start som var tänkt den 1 december. Morgonens runda blev 8 km följd av lite stretch och styrka.
10 utfallssteg och 10 situps, inte så mycket men likväl en start.

Barnkalas

från lunch och några timmar, sedan behövdes det att komma ut och få lite frisk luft ;-) Nåväl så farligt var det inte, men det var iaf skönt att få insupa lite frisk luft under 10 km.
Bra planering mellan barnkalas och kvällens kalas för släkten gjorde att det blev tid över.
Löpkänslan var fortsatt tungt men det går och jag hankar mig fram......några långpass avser jag inte ta mig ut på förrän jag känner att kroppen är återhämtad igen.

Det ökar

tisdag kväll blev det 8km!!! men tempot sjunker, lufsar runt på 5.30/km. Men hur som helst skönt att komma ut i den friska luften en tur. Inte mycket mer att tillägga, förhoppningsvis blir det bättre framöver.

Inget å skryta

med, är helgens träning. Låt vara att det är uppstart men 10 km fördelat på två pass är inte speciellt mycket. Igår var det 4 km och idag ökades det på med 50%, inte direkt varje gång det är så mycket ökning ;-). Tar det lugnt och försiktigt men likväl är det tungt, hög puls och stelt löpsteg, men de e väl inte mycket annat å vänta, brukar ju ta 6-8 veckor innan kroppen är återhämtad efter en mara och det har väl gått typ 3 veckor, så ett tag till får jag vänta innan kroppen svarar på nytt.

Börjar bli

tid att röra på sig igen. Har varit en härlig period av vila under några veckor, men nu är det tid att så smått börja röra på kroppen igen. Förkylningen är borta (hoppas jag iaf...). Är nu tre veckor sedan maran och kroppen är väl ännu inte helt återställd, har dessutom lämnat blod och varit förkyld, så det gäller att börja försiktigt.
I morse gav jag mig ut på en runda om drygt 4 km, var länge sedan det blev en så kort runda. Men hur som helst var det skönt att röra på kroppen. Hoppas få till ett pass även under söndagen.