Motionscykeln

används inte för ofta, men när vädret ställer till det så är den bra att ha. Söndag eftermiddag var en sådan dag, mängder av snö och dessutom så ensam hemma med sonen. Så det fick bli en "familje" e.m framför webtv. Grabben i sin lilla fåtölj och jag på cykeln. 45 minuter senare var nästan djuprogrammet slut, tur vi har gemensamma favoriter :-)

Vinterträningen

har börjat! Nu är förkylning över och jag tar nya tag. Två pass har de varit hittils denna vecka, ett kallt och rått milpass i tisdags morse och idag ett snabbare pass om totalt 11 km.
Snittade 4.43 min/km innan jag avslutade med 1,5 km nerjogg.
Så så härligt vinterlandskap att kuta runt i, vacker värre och helt klart värt de svårigheter som uppstår med intervall träningen. 

Tid igen

jaha hösten har forsatt bestått av förkylning, när jag trodde att förkylningstendenserna var på väg bort, så bröt den då äntligen ut. Efter typ 2 månader med bara tendenser så kom äntligen förkylningen.
Så nu har jag hållit mig totalt borta från träning de senaste 15 dagarna, mest för att vara på säkra sidan och idag var det så tid att återuppta löpningen.
Ett varv på milslingan och det kändes förhållandevis bra, förmodar att jag i morgon sitter med träningsvärk, men det är det helt klart värt!

Än så länge

har veckan bjudit på två löppass, både i positiv riktning. Det börjar kännas lättare, samt även så börjar pulsen ta sig neråt på passen. I måndags blev det 10 km i och runt Eskilstuna medan torsdagen viktes åt intervaller på hemmaplan. 6 st á 1000 m. Farten var det sisådär med 4,30/km men om några veckor så då.....