Intensiva veckor

Är mitt inne i ett par intensiva arbetsveckor, den avverkade veckan åkte jag till Kalmar måndag - onsdag sedan hem och packa om väskan för att åka till Jönköping tidigt torsdag morgon, väl där väntade en intensiv arbetsdag som inte avslutades förrän strax förre midnatt, trött var bara förnamnet.....
Har dock hunnit med träning denna vecka också, måndags och tisdags kväll blev det ett par pass i Kalmar trakten, dessutom med några "pulsare" så de passen var extra kul.
Långpasset blev av fredag e.m/kväll då jag ändå skulle till Tomelilla och sprang dit och fick ihop 25 km årets bästa!

På resande fot

Har varit på tjänsteresa onsdag-lördag, men minst sagt begränsade möjligheter till löpträning så därför har det inte blivit så mycket denna vecka.
Flög på onsdags morgon till stockholm för säljmöte under onsdag och torsdag, detta följdes direkt av båtresa till Tallin med i stort sätt hela företaget närvarande.
Resan gick i utbilndingens tecken, med fokus på växtkraft, gick förvånansvärt många och intressanta timmar till detta grupparbete.
Naturligtvis blev det också en del tid till mat och god dryck.
Väl tillbaka i Sverige så skulle jag flyga hem från Bromma, men väl på flygplatsen upptäckte jag att flygbiljetten var felbokad!! Var på  plats ett dygn innan flyget skulle avgå, detta fungerade ju inte ville hem på stuts.
Bara att kasta sig i en taxi och hoppas att det fanns plan till Sturp med lediga platser på Arlanda, och efter ett par timmars väntan kom jag äntligen hem.
Idag på söndagen blev det även en liten löprunda på 15 km som avverkades.

sjukdomar

virus verkar att stortrivas i vintertider. Nu har hela familjen utom jag drabbats av förkylningar och feber, undrar just hur länge det skall dröja innan jag ligger där......
Joel hade i morse feber på nytt, tredje tillfället på lika många veckor......och äntligen fick vi tid på barnmottagningen, efter lite tjatande och det lönade sig, öroninflammation och pencillin var resultatet.

 

Kort helg

Blir detta denna gång. På lördag f.m bär det av till Malmö för deltagande på konferans i tjänsten. Det är våra kunder som har ärsmöte i sin lokalförening, och vi som fabrikanter brukar deltaga där, brukar bli trevligt blir det säkert denna gång också. Blir att sitta i möten under dagen för att på kvällen gå på gemensam middag på Wallmans.

I e.m så blev det att köra veckans långpass, 21 km avverkades i skiftande mellan snö och solsken, gick riktigt bra 5 minuters tempo och förhållandevis lätt löpning.
Får se hur det mås på söndag kväll, ev. blir det en kortare runda, mest för att röra på sig. 

snö snö snö

tycker egentligen om vinter, men nu börjar det bli för mycket.....
Har börjat med intervall passen om torsdagar igen och fast beslutna att köra även idag, körde på oskottad cykelstig, slabbigt och halt och inte nog med det fick näsblod på första tusingen. Förkylning i kroppen?

Beslutade att dra ner på tempot om fallet skulle vara så, 5*1000 m i tempo runt 4,15/km och vilade ca. 60 sekunder.