Fart

är ledordet för passen mitt i veckan, iaf för närvarande. Måndagen fick det bli löpvila och istället ett pass på gymmet, gött det med.
Tisdag var det så tid att snöra på sig löparskorna igen. Då helgens löpning fortfarande gjorde sig påmind var det fokus på kortare intervall med högre fart och försökte även få tekniken att vara hyfsad.
10*100 med 100 meters joggvila mellan varje. Det blev två dylika serier.
Torsdag och tid för långa intervaller, denna vecka tillsammans med Daniel och tur var väl det för annars är nog risken stor att jag hade fegat ur, ja kanske inte med intervallerna eller antalet, men farten hade med all säkerhet blivit lägre.
På schemat stod 4*2 km +2*1 km, allt med endast en minuts vila mellan varje. Hade en förhoppning om att hålla typ 4.30/km, men det visade sig så svårt, tror nog snittet blev 4.15/km på de långa och 4 minuter på de avslutande tusingarna.
"Något" snabbare än planerat alltså :-)
Och det fick jag lida för idag lördag, då det var tid för kortdistans 5 km. Uppvärmning och den första km gick bra men sedan kändes det att jag hade ett tungt pass från torsdagen i kroppen. Strax under 4.30/km blev snittet idag. Inget o grina för - resultatet kommer ju när jag släpper på träningen!
I morgon söndag planeras det för ett riktigt härligt långpass. Bara glida i typ två timmar. Nice.

Kommentarer
Postat av: Niklas

Farten verkar komma! Bra kämpat.

Postat av: Josefine

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

2012-09-01 @ 20:31:04
URL: http://allaprivatlan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback