Kläppen - måndag

Jaha då har vi klarat av första "riktiga" dagen. Vaknade utvilade i morse efter nästan 12 timmars sömn....somnade framför Tv´n vid sju tiden i går kväll.
Och vilken dag sedan, varit i backen från 8.45 till nästan kl. 19 i kväll, naturligtvis med några värmepauser och lunchen.
Skidskolan började för Joel i morse och då passade jag på att få mig några åk i de något brantare backarna, grymt härligt att nästan vara först i pisten på nypistat underlag. Morgonen var dock fortfarande något kall, minus 24 då vi äntrade backen, men det ökade succesivt under dagen, tror det var typ -13 som varmast.
Efter skidskolan så tog vi en paus för intagande av medhavd varm choklad, gott värre.
Sedan återgick vi till barnbacken där det var ett "extra" steg med junior snowpark i vilken vi fastnade resten av förmiddagen.
Tog branten ner till stugan för en lunch bestående av korv och pasta. Sedan full fart på med kläderna igen.
Första åket började vi med "lemmeltåget" den längsta backen på stället, 3000m! Dock inte så farligt brant, hjälpte dock Joel men han var riktigt duktig och vi tog oss ner utan att synat marken. Hoppas vi åker upp fler gånger, det var mycket fin åkning där.
Fortsatt åkning i snowparken ett tag innan vi tog oss till ett något längre och även lite brantare parti.
Där tillbringade vi resten av eftermiddagen, med ett avbrott för Afterski! och tro det eller ej men det var Joel som ville gå på det och inte undertecknad, även om jag inte har något mot det.
Varm choklad till sonen.
Varm choklad med tillbehör till pappan.
Som avslutning på dagen blev det ett par pulkaåk, då det arrangerades pulkakväll i backen. Såg ganska kul ut när de skulle åka knapplift i pulka eller snowracer. Erbjöd några goda skratt.
För Joels del blev det bara ett par åk, sedan så gick vi tillbaka till stugan för en varm dusch och lite kvällsmat.
Tror nog det blir tidigt i säng i dag med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback