30 km närmare

Växjö marathon. Efter dagens långpass återstår det typ 7 st långpass innan det är tid för årets sista lopp iaf av betydelse, har ju stort sätt fokuserat på VSM i Marathon hela året och nu börjar det närma sig. Dagens långpass var ett riktigt angenäm upplevelse, bra flyt och inga som helst tecken på trötthet idag, hur gör man för att få till de passen? Det är ju så det skall vara på tävlingarna!
Iaf så började jag dagens runda med att springa ut till Hedeskoga och vidare mot E65, för att hämta upp Daniel, då hade jag ca. 5 km avklarat och resten av passet blev gemensamt, en vända på cykelstigarna kring Edvinshemsskolan och vidare ut mot Lilleskog, mötte några andra morgonflanörer både gåendes med hund och även några andra "tokstollar" som kom springandes. Vid Lilleskog så var det att börja längs den bästa delen av turen, nu sprang vi längs med kusten åter mot centrum och fortsatte längs hamnen, Saltan och vidare mot Nybro för att där vika in på slingan längst ute. När vi en stund tidigare passerade vid reningsverket och uppställnings platsen för husbilar och husvagnar var där ett par som rullade upp precis när vi kom springandes förbi, ja de såg hyfsat förvånade ut, påminde dessutom om det alkoliserade paret som håller till i husvagn i Kv. Skatan, riktigt kul var det.

Nu var vi på väg tillbaka hemmåt och de fyra km som det återstod i slingan klarades av snabbt, ett kort stopp för att fylla på vatten vid omklädningsrummet. Sedan ställdes siktet in på Stortorget och ett besök på fiket för inköp av nybakade bullar, blev inga för min del idag, men bara doften av dem räckte! Nu var det inte så långt kvar hem, fick dock ta en kort extra runda i kvarteret hemma vid för att passera 3 mil, kändes lite sådär när jag såg att det annars hade blivit typ 29,5 km, lite viktigt psykologiskt att passera 3 milssträcket.

Dagens runda gick så här:

http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=207732

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback