v. 03

Måndag:
Snabbdistans 10 km med inslag av backar, höll 4.30 tempo. Bra flyt i löpningen men fortfarande känning i hälsenan, försöker göra lite övningar för att stärka upp den. Förvånansvärt bra känsla för övrigt trots att det är tredje dagen i rad med löpning och totalt över ett marathon på dessa passen.

Tisdag:
Eftersom det blev löppass i går kväll så avvaktade jag med dagens styrkepass tills i kväll. Att det sedan gick lättare än brukligt på styrkepasset kan förmodligen tillskrivas både att det blev kvällspass samt att jag inte kört styrka på några dagar. Som vanligt blev det knappt en halvtimme, fördelat på 100 varv med repet samt 2*25 + 2*20 situps och armhävningar, kompletterat med 2*10 utfallssteg.

Onsdag:
Morgonbackar 10 km, ett ganska normalt pass med i ett halvruggigt Ystad, med lätt duggregn och blåst.

Torsdag:
Idag blev var det tid för dubbla pass, det traditionella styrkepasset på morgonen. Ikväll var det sedan tid dax för intervaller, kändes bra trots att det varit en vecka med ganska många mil. Själva intervall passet bestod av 1500, 2500m och 1500m, snittfarten låg runt 3.53/km, något skiftande beroende på sträckan.

Söndag:
Efter två dagars vila var det en utvilad kropp som gav sig ut på helgens lång pass, vi var 6 st som samlades i Tomelilla och gav oss iväg, igenom skogen, äppelodlingen och ut på grusvägar, ett trevligt pass i härlig miljö, knappt 21 km blev det idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback