Rullisarna

avdammade....är nog typ 3-4 år sedan sist, har varit lite lat/snål? och inte fixat ny dragkedja i pjäxorna alt. köpt nya tidigare, för någon vecka sedan gjorde jag det äntligen fick dem lagade och idag var det tid för comeback på dessa livsfarliga prylar.
Nåja känner att jag behörskar dem iaf ganska ok, vågar inte ge mig ut på trafikerade vägar, utan håller mig till gång och cykelstigar vilket vi ju har ganska gått om här i Ystad, tog den försiktig runda om 10 km och 48 minuter idag, var inledningsvis ganska vingliga ben men kom igång efter ett tag.
Rullskidor är en ganska behaglig träningsform, bra träning men sliter inte så farligt på kroppen, helt enkelt ett bra alternativ till löpningen.
Rundan idag bar iväg västerut på cykelstigen, och efter några hundra meter kom dagens värsta, nedförsbacken under Bellevuevägen....här har det varit incidenter tidigare idag gick det dock bra även om man var lite orolig när backen började och farten ökade okontrollerat. Resten av rundan gick längs cykelstigar och bjöd inte på några större problem. Strax för jag kommer hem är det en hyfad stigning, där mina nu ganska trötta ben gjorde att rullisarna upplevdes bakhala men knappast tror närmare att det var tekniken som bråkade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback