v. 18

Måndag:
Hemkommen igen från Åre och några dagar med mycket skidåkning och även en o annan pilsner....blev morgontur idag om 10 km och benen kändes utvilade, kutade runt i 5 minuters tempo.

Tisdag:
Dags för att formtoppa inför Göteborgsvarvet och idag blev det snabbdistans om 5 km, kändes att kvalitets träningen varit lidande 10 dagar, farten fanns kvar men känslan var inte riktigt på topp, men denna och nästa vecka skall nog finslipa formen igen, rudan tog 20 minuter och 24 sekunder, totalt 10 km idag.

Torsdag:
Intervall på idrottsplatsen denna gång, faktiskt första gången vi körde intevall passet där, troligen inte sista, var kul med lite omväxling, körde idag 10*400 m varav de sista 100 var avstannande och tiderna på respektive varv inte riktigt rättvist, varje varv tog ungefär 95 sekunder medan det som egentligen var fartdelen låg runt 57 sekunder, vilade sedan lika länge som löpningen varade.

Fredag:
Morgonbackar hemmavid, tog vanliga rundan som blir dryga 10 km, var nog välbehövligt då det varit sparsamt med backlöpning de senaste veckorna. Eftersom vi körde intervaller i går så försökte jag bara att hålla nere pulsen idag och därför tog rundan också ett par minuter längre tid än vanligt, tror nog det blev ett lagom återhämtningspass.

Lördag:
Sista långa passet innan det är tid för vårens stora mål, Göteborgsvarvet, siktar ju som vanligt på nytt pers, hoppas gå under 90 minuter, vilket jag också bör klara om det inte blir för trångt i början, de första 2 km kan ju förstöra alla möjligheter till nytt pers. Dagens pass startade jag nästan ovanligt sent, gav mig iväg vid 9.30 för att ansluta till YIF´s lördags pass, skönt att ibland springa i grupp även om det gör det svårare att hålla eget tempo. Idag blev det närmare 27 km allt som allt i 4.50 tempo, egentligen något för snabbt för att vara långpass men en bra genomkörare inför det som komma skall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback