v. 44

Måndag:
Avvek idag från mitt vanliga schema, tyckte det var läge för att skippa det normala milpasset idag, eftersom det var tävling igår. I stället blev det ett styrkepass, kändes att det var drygt en vecka sedan sist men likväl så är det nog tid att öka på det ytterliggare något.
Blev också en runda på löplabbet idag, nya skor inhandlades så nu skall höstens och vinterns träning vara "räddad".

Tisdag:
Morgonlöpning och invigning av de ny skorna, inga problem med skoskav eller så, de satt som gjutna från början, ruskigt gott med nya skor, det nog först nu man märker hur utslitna de gamla var. 10 km runta backaskolan på 51minuter och 30 sekunder.

Onsdag:
Upp å hoppa, just det, hoppa rep var det, samma visa 100 st varv med repet, börjar få till hyrsad teknik nu, håller till i lilla hobbyrummet för att inte väcka övriga familjen när tränar så där tidigt på morgon. Nu börjar det flyta på riktigt bra så idag var det tid att öka på antalet repetitioner.
2*20 +2*15 situps och armhävningar, avslutningsvis 10 st utfallssteg.

Torsdag:
Intervaller och bra flyt, tog det dock något lugnare än normalt eftersom söndagens tävling satt kvar i benen. Fick dessutom pokalen från lagsegern, undrar vart den skall hamna, i garderoben, på hyllan eller vart?
Förutom uppvärmning och nerjogg så var det 5*1000 m som gällde idag:
3,56
3,53
3,56
3,54
3,52

Lördag:
Långdistans 20, lite kluven känsla, väldigt avkopplande pass, men ganska segt samtidigt, kanske beror det på ett par timmar för lite sömn, blev endast drygt 5 timmar i natt. Hur som helst ut strax före klockan sex i morse, en runda sedan ut i skogen och några varv där och hemmåt sedan. Snabb frukost och dusch, iväg med Joel till badet, därefter direkt till en timmes fotboll med honom.
Hemkommen därifrån så städning i de allmänna rabatterna, sedan iväg på kalas. En hyfsat hektisk dag .

Söndag:
Idag var vi i skogen med Joels dagis och en del övriga barn och deras föräldrar. En del lekar var fixade, bl a. dragkamp, och då far naturligtvis tävlingsinstinkten i en......ett stadigt tag med repet runt höger arm, problemet var bara att det inte var sträckt, utan när de bakom mig börjar dra så snärtar repet till runt min arm och handled, har nu hyfsat ont samt något svullen. Får nog bli att strunta i hopprep och armhävningar ett tag framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback