v. 48

Måndag:
Lite segt var det i morse, inta att stiga upp och komma ut men väl innan jag fick bra flyt i löpningen. Troligen lördagens långpass som satt kvar. De 10 km avverkades på 52 minuter och 33 sekunder denna gång.

Tisdag:
Styrketräning och dax för lite ökning, idag blev det 3*20 + 1*15 av situpsen och armhävningarna. Inledde som vanligt med 100 varv hopprep och avslutade med utfallssteg. Det känns som styrkepassen börjar ge resultat, både på antalet repetetioner och när jag springer.
Nu återstår det att se hur pass resten av veckans träning fortlöper då det är några dagaras tjänsteresa på gång, träningskläderna är dock nerpackade gäller bara att få tid och använda dem.

Onsdag:
Tjänsteresa i Eskilstuna, hade planerat för intervaller här, men tji fick jag då det var några cm snö och ganska halt. Tog istället en 10 km runda med betydligt lägre fart och naturligtvis också behagligare! Det går f.n väldigt lätt med löpningen så ock idag även om underlaget gjorde sitt till för att hålla nere farten.

Torsdag:
Styrkepass på morgon.
100 varv med repet, därefter 3*20 + 1*15 med både situps och armhävning. 10 st ufallssteg avslutade passet.

Fredag:
10 km från hotellet till slingan i Vilsta/Eskilstuna. Lite stressad då det var dax för julbord med jobbet efteråt men passet satt perfekt och gav ny energi inför kvällen. Knappt 50 minuter tog det på den bitvis ganska kuperade sträckan.

Lördag:
Sitter på tåget på väg hem och sviterna från gårdagen i kombination med tidig avfärd fick göra att denna veckas LD pass uteblir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback