v. 49

Måndag:
Ny tjänsteresa denna vecka, löpning i mån av tid och möjligheter. Är i Göteborg och bor på avenyn, sprang från hotellet och på lite gång/cykelstigar runt centrum. Fick ihop ca 10 ryckiga km, med många stopp vid övergångsställen e tc.

Tisdag:
Styrkepass på hotellrummet. Körde på som vanligt med 3*20 + 1*15 samt avslutade med 10 utfallssteg. Inledde med 100 hopprepsvarv. Börjar nog bli dax för att öka antalet repetetioner, lutar åt 4*20 på torsdag. Nu väntar en heldag i konfereransrummet.

Onsdag:
Morgonpass i ett regnigt Göteborg. 10 km och ca. 51 minuter

Torsdag:
Styrka på hotellrummet.
100 hopprep
3*20 + 1*15 situps och armhävningar.

Fredag:
Intervall pass direkt efter jobb, tänkte köra fartlek med 1000m fart 500 vila, 1500 fart 1500 lugnt och avsluta med 2500 fart. Efter ca. 1500 m på sista fartdelen trampade jag snett och foten vek sig, iof ganska van, brukar inträffa 1-2 gånger per år och går över ganska snabbt. Avbröt dock passet där för denna gång. I morgon är det LD.

Lördag:
Tänkt att köra ett LD pass idag, blev dock endast 5 km, efter besvär med fotleden från igår. Är svullen på utsidan, detta är iof inget större problem, men det gav förmodligen följder att fotisättningen inte blev normal så jag fick lite känning i både knä och vad, beslutade därför att avbryta passet och vila ett par dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback