Utförsåkning

var liksom planerat för idag. Skulle till Vångaberget vid Kristianstad och åka hela dagen, jag och sonen. Men, men, men blidväder gjorde det hela mindre intressant, snöblandat regn i morse och +1 grad, gjorde att vi ställde in resan. Hmm en hel oplanerad dag över......vad göra, ju naturligtvis blev det läge för ett oplanerat långpass, passar dessutom utmärkt då det var tänkt söndag morgon och då är det ju OS hockey på TV. Så jag anslöt till YIF friidrott för ett 20 km pass, första milen var på oplogade f.d militärvägen och lika oplogad cykelstig, asfalt torde finnas någonstans under snöslasket. Vi hade inledningsvis planer på två varv på denna vattenpolo väg, men kom lyckligtvis på bättre tankar.
Istället för att gå på ett andra varv fortsatte vi på cykelstig västerut, dessa var dessbättre plogade och vattnet var mycket enklare att hantera, dessutom tittade solen fram och det blev riktigt trevligt, nästan gassande varmt och första tendens till att det trots allt blir vår någon gång kunde skönjas!!
Som vanligt när man springer i större grupp så dras tempot upp, eller är inte riktigt som jag planerat men idag var det nog bara av godo, har ju inte fått mycket fartpass i kroppen detta året, så en två milsrunda in 5 minuters tempo fick betecknas som kombinerat långdistans och fartpass, denna gång. Trött kropp som förtjänar en pilsner i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback