Summering

av året, börjar närma sig.
Kan konstatera att första halvan av 2010 var mycket bra träningsmässigt, följde ett bra upplägg inför Göteborgsvarvet, sommaren var också helt ok men sedan hände något. I början på september gick allt i stå, fick problem med efterhängsen förkylning som inte ville bryta ut, vilket i sin tur gav sporadisk träning fram till slutet på november och när jag väl var kurrant kom snön, ovanligt tidigt för sydsverige och dessutom att det stannade kvar.
Så sista månaden på året har det blivit träning men inga långdistans och ej heller några kvalitets pass, så får det bli till andra hälften på januari då jag skall ha byggt upp en bra grund igen, med några veckor på 4-5 mil, sedan blir det att på nytt börja öka både distans och kvalitet.
Summeringen på året blir väl typ strax under 210 löpta mil, förra året var det ca. 15 mil mera. Ingen stor skillnad men om man tar vårens stora mängd i förhållande till det hela så kan jag konstatera att just nu är formen precis lika dålig som den känns.
Dagens pass blev en kall mil på morgon kvisten, har förhoppningar om att kunna avsluta året med 15 km löpning på nyårsafton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback