Tävling igen

så var det ännu en tävling, har idag sprungit Ackademilen, ett nytt millopp i Lund, gick väl ungefär som man kunde vänta sig efter lördagens halvmara, hade i förväg också bestämt mig för att inte gå på max, hoppades med det upplägget komma under 40 minuter, och det gick utan större problem! Banan var en varvbana om 5 km/varv, sprang på cykelstigar kring Norra Fäladen. Öppnade något väl optimistiskt och höll typ 3.45/km, detta justerades då första stigningen började och tempot blev mera humant. Hade krafter kvar den sista km och det blev en långspurt, där jag passerade typ 5 löpare som legat framför mig i stort sätt hela loppet. Nu är det sista veckan före maran i Stockholm och träningen fortsätter att vara på en låg nivå. Rundan:http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=156809