v. 13

Måndag - annandag påsk:
Något seg i halsen även idag och stod därför över dagens pass, hoppas det hjälpt för i morgon hade jag tänkt att köra snabbdistans.

Tisdag:
Omkastning i passen denna vecka eftersom helgen inte blev som tänkt, idag fick det bli ett 5 km snabbdistans, tid som förra gången d vs. 20 minuter och 50 sekunder. Underlaget i kväll var på ett par ställe något isigt men inget som egentligen störde, totalt med uppvärmning och nerjogg 10 km

Torsdag:
Åter dags för intervall träning, blev idag betydligt sämre än förra veckan, beror förmodligen på underlaget en blandning mellan blöt, sugande och tunglöpt varvat med snötäckt och halt.....gjorde det inte helt enkelt att få till ett ordentligt pass, dagens upplägg var:
500 m          1.45            30 sek. vila

500 m          1.46            30 sek. vila

1000 m        3.54            60 sek. vila

1000 m        3.51            90 sek. vila

2500 m        9.31

Till detta kom uppvärmning och nerjogg om totalt 5 km.

Lördag:
Långdistans och nytt årslängsta, gav mig iväg strax för kl. 10 för att ansluta till YIF´s långdistans pass, vi var dock inte så många idag, endast 2 st som gav oss iväg, och någon km iväg anslöt även en tredje kille. Skönt att vara köra långpasset med några andra tiden och km går mycket lättare när man är några stycken. Körde på skogstigar och mindre grusvägar ut till Nybrostrand för att där ta oss ner mot havet och springa tillbaka. Fick íhop drygt 26 km idag och ansträngningen var mycket låg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback