v. 11

Måndag:
Tjänsteresa under några dagar, så idag fick det bli löptur på kvällen i stället för i arla morgonstund. Totalt 10 km i Växjö, varav 5 km var snabbdistans, med ett tempo på ca. 4.10/km. Tungt att komma igång idag trots två dagars vila från löpningen.

Tisdag:
Snabbt styrkepass på hotellet före middagen, lite hopprep samt situps och armhävningar, några utfallssteg blev det också tid för. Onsdag planeras för morgonjogg, i Kalmar.

Onsdag:
Tog idag en härlig morgontur under soluppgången i Kalmar, från hotellet ständigt i närheten av kustremsan utan till Stensö och en runda på slingan där och sedan samma väg tillbaka, borde bli ca 1 mil av det. Lagom tills jag var tillbaka på hotellet så behagade solen försvinna och ersättas av en regntung himmel.

Torsdag:
Intervaller, vi fortsätter med att omläggningen från långa lite långsammare till kortare och snabbare, och redan idag andra passet i denna cykel börjar det kännas att farten och steget förändrat sig, tror också att det var första passet sedan jag blev förkyld i slutet på januari som det kändes att det verkligen går på rätt håll. Idag blev det
1200m            4.41
1400m            5.25
1200m            4.39
600m              2.11
600m              2.07
600m              2.03
totalt med upp o nerjogg blev det idag drygt 11 km

Lördag:
Långdistans, 25 km, tungt att komma igång i morse, var på vippen att gå tillbaka och njuta av värmen i sängen, men tog mig i kragen och gav mig ut, och när jag väl kommit igång var det ett härligt pass, med en lagom grad av ansträngning. Ungefär 2 timmar och 10 minuter tog det idag.

Söndag:
Lyckades klämma in ett löppass idag med, inget planerat, lämnade Joel på barnkalas, sedan iväg och tvätta bilen, och vips så fanns det drygt en timme kvar innan han skulle hämtas igen, för lite för att påbörja något projekt hemmavid och alldeles lagom för ett snabbdistans pass, 5 km strax under 21 minuter, tunglöpt i skogen men ändå en lagom ansträngning, uppvärming och nerjogg, blev det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback