v. 26

Måndag:
Är i Kalmar denna kväll, och tog ett pass tillsammans med "Klubben" och "Tigerlotta", utgick från Kalmar Ok klubbstuga vid Smedby, blev förevisad en mycket trevlig runda i både skog och på småvägar däromkring, efter knappt en mil avvek Tigern för att ta en något kortare väg tillbaka medan vi andra fortsatte ca. 3 km till innan vi var åter vid start punkten. En som vanligt trevlig runda man blev bjuden på i dessa trakter, längden på den kan ju diskuteras då Klubbens garmin visade 12,6 km och min Suunto fick ihop hela 13,1 km....att man aldrig kan lita på tekniken.

Tisdag:
Tänkt genrep inför VSM på söndag, 2*2,5 km på Stensö, snällt sagt gick det så där......de båda varven avverkades på 10.16 resp. 10.02 och det kändes ganska tungt, kan förhoppningsvis förklars med att det var ett hyfsat pass i går med, men hade nog önskat en något bättre känsla idag, totalt idag 12 km detta inkl. uppvärmingen nerjogg som skedde från Hotell Packhuset ut till spåret på Stenö.
Nu blir det i princip löpvila fram till söndag, möjligen någon lugn km och lite kordination/fartökningar på torsdag och så är det bara att hålla tummarna för att formen skall infinna sig.

Fredag:
5 km morgonpass inkl. lite kordination och fartökningar, egentligen tänkt att köra detta i går kväll men det blev en lång arbetsdag och när jag kom till hotellet var jag otroligt hungrig och efter det kändes det inte precis som läge att ge  sig ut på en tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback