v. 17

Måndag:
Hade tänkt mig att ta ett försiktigt morgonpass men då klockan ringde ställde jag snabbt in den rundan, då benen kändes ganska tunga och även värkte efter gårdagens tävling, sitter nog inte fel med en vilodag.

Tisdag:
Morgonpasset avklarades idag i stället, ganska tunga steg de första km, men sedan släppte det och det gick väl ungefär som vanligt, de dryga 10 km tog ca. 53 minuter.
Senare på dagen känns det som en förkylning är i antågande, lite snuvig och tendenser till näsblod, brukar vara säkra tecken på förkylning,  så nu blir det å vila lite, men lite tur i oturen får man allt beteckna det som ändå, eftersom veckan ändå blir svår att få till någon bra träning under då är tjänsteresa torsdag - söndag tillsammans med kunder och det blir svårt att få till någon bra träning under dessa dagar.

Söndag:
Halsonda gick bort med ett par dagar i Åres backar och helgen fick avslutas med 12 km morgonjogg från Åre centrum mot Duved, lite tung i benen var jag efter utförsåkning med hyfsat tempo ändå för att vara på morgonen, 1 timme och 3 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback