v. 41

Måndag:
Mörkt och tråkigt ute på morgonen, men väl ute så ganska härlig morgon att ge sig ut och springa i, stjärnklart och vackert. 10 km på min vanliga morgonslinga, d vs. 3 varv på gång, cykel och småvägar runt backa skolan. Drygt 53 minuter tog det idag. Formen är fortfarande en bit bort, även om det kändes något lite lättare i dag än förra veckan.
Nu blir det att tillbringa arbetsdagen med lite utbildningsdokument.

Tisdag:
Nu börjar jag komma in i det, även med kortare styrkepass på morgonen. Idag blev det 100 armhävningar, 2*20 armhävningar och situps, avslutade med 10 st utfallssteg.
Sitter nu vid datorn tillsammans med

Onsdag:
Är i Eskilstuna på möte med jobbet. Körde intervaller vid Årby stugan, fortfarande är inte kroppen helt med på noterna. Dagens pass skulle vara 8*600 meter, eftersom det inte var uppmätt bana så är jag inte riktigt säker på om sträckan är helt korrekt, men det spelar egentligen inte så stor roll.
Tiderna blev
2.12
2.20
2.22
2.22
2.22
2.24
2.22
2.25
Ganska jämnt förutom den första och sista. Sträckan var kuperad så den varannan vart med utförslöpa och nästa var något stigande.
Med uppvärmning och ner jogg blev det ca. 10 km idag.

Torsdag:
Lite styrketræning på hotellrummet på morgonkvisten.
100 varv med hopprepet
3*15 situps och armhævningar
10 st utfallssteg
Kændes bra trots gårdagens intervallpass.

Lördag:
Kände inte för morgontur denna lördag då jag kom lite halvsent i går kväll efter några dagars tjänsteresa, helgens LD pass får vänta till söndag.
Dock blev det lite styrekträning mot kväll till.
200 varv med hopprepet
4*15 situps och armhävningar
10 st utfallssteg.

Söndag:
Vaknade kl. 6, efter lite morgonbestyr, banan och ett par glas vatten bar det iväg, vilken underbar morgon, hög luft, soluppgång och vindstilla, underbart att springa en runda denna morgon.
Det blev 20 km på ca. 104 minuter, utan nämnvärd ansträngning, så förhoppningsvis är svackan över för denna gång, nu gäller det bara att få lite fart i kroppen inför Yddingenrunt om två veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback